Nyári munka > Nyár - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyári munka > 10 weboldal. Kategória leírása:

nyar.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Studentwork.hu
Studentwork.hu
http://www.studentwork.hu/

Nagy tetszést arattak az egyetemi hallgatók között a már több éve futó sikeres külföldi csereprogramjaink. Jelenleg eme új weboldalon keresztül adjuk meg a lehetőséget arra, hogy minél több hallgató szerezzen részletes információt a külföldi munkavállalási lehetőségekről. Magyarországon tanuló egyetemisták és főiskolások részére hirdetünk hivatalos munkavállalási lehetőséget az Egyesült Államokba a nyári szünidő idejére a turisták által látogatott üdülőhelyekre, nemzeti parkokba, vidám parkokba, családi panziókba, hotelekbe, stb.

www.studentwork.hu
Meló-Diák
Meló-Diák
http://www.melodiak.hu/

A Meló-Diák az ország legnagyobb diákmunka hálózata, budapesti tagja az Universitas 1983 óta foglalkozik diákmunkával elsőként Magyarországon.

www.melodiak.hu
Fürge Diák Iskolaszövetkezet
Fürge Diák Iskolaszövetkezet
http://www.furgediak.hu/

Fürge Diák Iskolaszövetkezet hivatalos diákmunka portál.

www.furgediak.hu
Eudiákok Diákmunka
Eudiákok Diákmunka
http://www.eudiakok.hu/

Az eudiákok diákmunka iskolaszövetkezet azzal a céllal alakult, hogy diákok számára diákmunka lehetőséget biztosítson. Célunk: Munka és kereseti lehetőség biztosítása diákoknak a tanulás mellett, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve a szünidők alatt. Így juttatunk titeket jövedelemhez, melyet ki-ki a saját belátása szerint arra költ, ami a számára fontos. Kiváló tapasztalat szerzési lehetőség gyakorlati és elméleti téren. Remek nyelvtanulási lehetőség külföldi munkavégzés esetén. Ne feledd: a pályakezdők elhelyezkedése a legnehezebb dolog, mivel nincs gyakorlatuk. Előnyben lehetsz, mert lesz referenciád és nem fogsz kezdőnek számítani!

www.eudiakok.hu
Mind-Diák Szövetkezet
Mind-Diák Szövetkezet
http://www.minddiak.hu/

Az általánosan alkalmazott felnőtt munkavállalók mellett a diákfoglal-koztatás igénybevétele alternatíva lehet a vállalatok munkaerő-szervezési gondjainak megoldásában. Cégek átmeneti, szezonális igényét gyorsan alacsony költségvetéssel elégítjük ki, miközben a rendszer jó választási lehetőséget jelent a későbbi pályakezdő pozíciók feltöltésénél.

www.minddiak.hu
Student Iskolaszövetkezet
Student Iskolaszövetkezet
http://www.student.hu

Diákmunka 17 év feletti nappali tagozatos diákok számára. Folyamatosan egész évben.

www.student.hu
Nyári szezonmunka lehetőségek Ausztriában
Nyári szezonmunka lehetőségek Ausztriában
http://www.eujobinfo.hu/szezonalis-munka.php

eujobinfo.hu - A Nyári szezonban a vendéglátás és a szállodaipar munkaköreinek teljes skálájára lehet jelentkezni. Például: szakács, felszolgáló, cukrász, recepciós, stb. munkakörökben. De természetesen van lehetőség segédmunkákra is, mint: konyhai kisegítő, szobalány/fiú, mosogató, stb.

www.eujobinfo.hu
Diákmunka
Diákmunka
http://allas-munka.net/diakmunka/

Diákmunka az állás-munka.net oldalon, hasznos információk, tájékoztató.

allas-munka.net
Diákmunka | Diákunió
Diákmunka | Diákunió
http://www.diakunio.hu

A diákmunka már mást jelent, mint régen. Ezt mi is tudjuk a Diákuniónál. Ha számodra a szakmai fejlődés is fontos és igazán jól fizető diákmunkákat keresel, akkor látogass el honlapunkra.

www.diakunio.hu
Idénymunka - brigádok kérésre
Idénymunka - brigádok kérésre
http://idenymunka.info.hu/idenymunka-brigadok-kerese/

Azok jelentkezését várom, akik munkás brigádokat keresnek a különböző nyári idénymunkák elvégzésére. Én megcsinálom helyetted a toborzást és az emberek kiválasztását, a bérszámfejtést, az idénymunkások bejelentését, és a munkásoknak a kifizetéseket is.

idenymunka.info.hu
Oldal leírása
nyar.wyw.hu: Nyár katalógus - nyaralás, utazás, nyári munka, vakáció, szünidő, strandolás. A nyár és hónapjai, nyári ünnepek, programok, rendezvények, sport, ételek, receptek, versek a nyárról.
Gyűjteményünkben 195 válogatott nyár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 195 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 13668