Nyári betegségek > Nyár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyári betegségek > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kullancsinfó
http://www.kullancsinfo.hu/

A kullancsokról, oltások, kullancseltávolítás, Lyme-kór. Kullancstérkép - Magas rizikójú területek jelölésével.

Kullancsinfó
Szalmonella, a kánikula réme
http://www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/dieta/2002/7/Szalmonella.htm

Vanília fagyi, tojás, húsfélék. A nyári hőségben félünk ezektől az ételektől - jogosan. A szalmonella baktérium ugyanis az effélékből kerül leggyakrabban a szervezetünkbe. Az irtózat leküzdhető, de csak úgy, ha tisztában vagyunk a szalmonella néhány alapvető sajátosságával.

Szalmonella, a kánikula réme
Mi a napszúrás?
http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=2778

Napszúrás esetén a magas hőmérséklet és a sugárzás mint fizikai ingerek hatására az agyhártyák úgynevezett steril gyulladása alakul ki. Steril gyulladásnak nevezzük azokat az állapotokat, melyekben kórokozó (baktérium, vírus, stb.) jelenléte nélkül, fizikai (pl. ütés, nyomás, sugárzás, hő) vagy kémiai hatások (pl. savas, lúgos anyagok, allergia) következtében alakulnak ki gyulladás tünetei.

Mi a napszúrás?
Fertőző betegségek
http://www.nyugatijelen.com/egeszseg/nyari_fertozo_betegsegek.php

A nyári betegségek a szabadság, a pihenés legszebb pillanatait keseríthetik meg. A banális vírusos fertőzések bárhol és bármikor leteríthetnek bárkit. A legkellemetlenebb tünetek fordulhatnak elő: hányás, hasmenés, láz, kiütések. A legfontosabb egy ilyen jellegű fertőzés során, hogy tisztázzuk a kiváltó okot...

Fertőző betegségek
Nyári bőrápolás
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/eletmod/beauty/&article_id=101429

A nyári forróság, valamint a Nap kártékony hatásai miatt bőrünk, hajunk és körmeink ebben az időszakban különös védelmet és fokozott ápolást, gondoskodást igényelnek...

Nyári bőrápolás
Tippek napégés ellen
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=107910

A nyaralást szinte el sem lehet képzelni napfürdőzés nélkül. A legtöbben szép barnán szeretnének visszatérni szabadságukról, ám fontos, hogy ehhez betartsuk a napozás szabályait. Bár a megelőzés a legfontosabb, a napozás után is van néhány teendőnk, erről dr. Vojczek Éva bőrgyógyász beszél.

Tippek napégés ellen
Kullancsvédelem.hu - Biztos információk szakembertől
http://www.kullancsvedelem.hu/

A kullancsvédelem.hu célja a látogatók szakember általi informálása a kullancsokról és kullancsok által terjesztett betegségekről teljes körűen. Kullancs, lyme-kór, kullancsencephalitis, agyvelőgyulladás, agyhártyagyulladás, megelőzés, tbe, fertőzés, kezelés, kullancs eltávolítása szakszerűen.

Kullancsvédelem.hu - Biztos információk szakembertől
Nyári veszélyforrások: rovarcsípés
http://www.egeszsegkalauz.hu/nyari-veszelyforrasok-rovarcsipes.xhtml

A rovarcsípés hatására jelentkező bőrreakció nagyfokú duzzadtsággal és vörösséggel jár, rendszerint több napon keresztül. Amennyiben nem tapasztalunk allergiás reakciót, először is nyugtassuk meg a gyermeket, majd távolítsuk el a csípés helyén lévő fullánkot.

Nyári veszélyforrások: rovarcsípés
Hirdetések
Oldal leírása
nyar.wyw.hu: Nyár katalógus - nyaralás, utazás, nyári munka, vakáció, szünidő, strandolás. A nyár és hónapjai, nyári ünnepek, programok, rendezvények, sport, ételek, receptek, versek a nyárról.
Gyűjteményünkben 202 válogatott nyár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 202 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 13703