Napozás > Nyár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Napozás > 8 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Biztonságos napozás
http://www.napsugarzas.hu/

UV-B sugárzási előrejelzés, és a napozással kapcsolatos fontos tudnivalók.

Biztonságos napozás
A napozás tízparancsolata
http://www.balatonihirek.hu/index.php?id=107

A napozás és a napon való tartózkodás lehet egészséges is, de csak akkor, ha igazán odafigyelünk arra, hogy a káros sugárzás ne károsítsa bőrünket. Az alábbi tanácsok betartásával ez a kockázat elkerülhető.

A napozás tízparancsolata
A napozás abc-je
http://www.nagyutazas.hu/magyar/magazin/article.php?id=154

A napsütés kellemes. Sajnos azonban a túlzott napozásnak kitett bőr korai és késői károsodásokat szenvedhet. Általában a rövidebb hullámhosszúságú, nagyobb energiájú UVB sugárzást tartják felelősnek a napégésért,míg a nagyobb hullámhosszúságú UVA-t a barnulásért. A visszaverődő fény megsokszorozza a kapott sugárdózist. Vízfelszínről csaknem 100%-ban, homokról, sziklafalról 25%-ban verődik vissza a fény. A bőrt ért sugárzás mennyisége az életsorán összeadódik. A gyermekekre jutó UV sugárzás többszöröse a felnőtteket ért sugárzásnak, ebben az életkorban kell leginkább figyelni a napon eltöltött időre.

A napozás abc-je
Melyik a legmegbízhatóbb napkrém?
http://www.szepsegbroker.hu/szakcikk/melyik_a_legmegbizhatobb_napkrem_32/

Szépség Bróker: Melyik a legmegbízhatóbb napkrém? Nem elegendő csak az SPF számot nézni, mert az csak az UVB sugárzás miatt bekövetkező leégés elleni védelmet jelenti, a bőrrák kialakulásáért szintén felelős UVA fényszűrés mértékét ez még nem jelöli! Új szabályozás alatt napkrémek címkézése! A cikk összeállítását kozmetikai cég nem befolyásolta....

Melyik a legmegbízhatóbb napkrém?
Fényvédelem: a napkrém nem elég
http://tudatosvasarlo.hu/cikkek/415

Tudatos vásárló: Fényvédelem: a napkrém nem elég. Nyáron különösen aktuális téma a nap káros sugárzása elleni védelem. Ezért érdemes áttekinteni, hogy mi mindenre kell odafigyelnünk bőrünk, egészségünk védelme érdekében.

Fényvédelem: a napkrém nem elég
A napégés veszélyei
http://noinet.hu/egeszseg/576

Közeledik a nyár, egyre több a napsütéses órák száma. Időnk nagyobb részét a szabadban töltjük, mely bőrünk számára napégést, s más veszélyeket is tartogathat.

A napégés veszélyei
Napfénykerülők
http://www.hazipatika.com/topics/summer/articles/Napfenykerulok?aid=20010710 ...

A napallergia a bőr kórosan megnövekedett fényérzékenysége. Nem a bőrtípustól, hanem más endogén tényezőktől, a szervezet hajlamától függ. (Itt el kell különítenünk azokat az allergiás reakciókat, amelyeket nem maga a napfény vált ki, hanem a különböző krémek, napozáshoz használt kozmetikumok, ill. a kozmetikumok és a napfény együttesen okoznak.) Néhány órával vagy nappal a napon való tartózkodás után kellemetlenül erősen viszkető és égető érzés kíséretében bőrpír, csomók, hólyagok, csalánkiütések, ödémák jelennek meg a bőrön.

Napfénykerülők
Napszemüveg - Stoptika
http://shoptika.hu/hu/napszemuveg/

Napszemüvegek széles választéka a legnagyobb márkákból(Ray Ban, Gucci, Police, stb.), a Shoptika webáruházában.

Napszemüveg - Stoptika
Hirdetések
Oldal leírása
nyar.wyw.hu: Nyár katalógus - nyaralás, utazás, nyári munka, vakáció, szünidő, strandolás. A nyár és hónapjai, nyári ünnepek, programok, rendezvények, sport, ételek, receptek, versek a nyárról.
Gyűjteményünkben 202 válogatott nyár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 202 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 13703