Nyári filmek, filmajánló nyárra > Nyár - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Nyári filmek, filmajánló nyárra > 7 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Másfélmillió lépés Magyarországon
http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1sf%C3%A9lmilli%C3%B3_l%C3%A9p%C3%A9s_Mag ...

A Másfélmillió lépés Magyarországon egy nagysikerű gyalogos országjáró túrasorozat volt. A stáb két évnyi előkészítő munkát követően, 1979. július 31-én indult neki az Országos Kéktúra megtételének annak akkori keleti végpontjától, a Nagy-Milictől. A túra összesen több, mint ezer kilométer megtétele után az Írott-kőnél végződött. A hónapokig tartó gyaloglás és forgatás alatt sok települést, számtalan tájat, szokást, érdekes embert mutattak meg azon céllal, hogy kedvet csináljanak a túrázáshoz, illetve Magyarország megismeréséhez. A főcímben felcsendülő dallam és szöveg az Indulj el (egy úton) című népdal némileg módosított szövegű változata, melyet a Muzsikás népzenei együttes játszott.

Másfélmillió lépés Magyarországon
Útifilmek
http://www.utifilm.hu/

Magyarországi és külföldi útifilmek, országok, városok...

Útifilmek
Kerekek és lépések
http://www.mokep.hu/movie/kerekek_es_lepesek_i

Kerekek és lépések sorozat a Moképtől. A fél országot bemutató két sorozat - Másfélmillió lépés Magyarországon (1979), ...és még egymillió lépés (1986) - sikere után elhatároztuk, hogy egy kerékpáros és egy gyalogos útvonal végigjárásával, "bezárjuk a kört", visszatérünk a Kéktúra kiinduló pontjára, a Nagy-Milicre. A csapat ugyanaz mint a két korábbi filmsorozatban, de immár, sajnos, Rockenbauer Pál nélkül. További részek a Mokép oldalán.

Kerekek és lépések
Mozi DVD filmek - Balaton retró
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3710.html

Több generációban ott él még a gyerekkori balatoni nyaralások utáni nosztalgia, és a kitörölhetetlen képek: az egyforintos csoki-vaníliák, a megragasztható piros-kék gumimatracok, az utasellátó büfék ablakaiban izzadó szalámis és sajtos zsömlék, a szabadszombatok, a zötykölődés trabanttal a régi hetesen, a subaszőnyeg a nyaraló falán és a színes műanyagcsíkokból álló konyhafüggöny. A Balaton Retro 60-as és 70-es évekbeli amatőr super 8-as, professzionális híradó és reklámfilmek szerkesztett gyűjteménye, sokatmondó és rendkívül szórakoztató művelődéstörténeti emlék.

Mozi DVD filmek - Balaton retró
Zimmer Feri
http://www.mozi-dvd.hu/cikk902.html

Zimmer Feri - A történet helyszíne egy balatoni üdülõ, amelyet Fikász Ferenc (Reviczky Gábor), ötvenéves vállalkozó, hatalmas adósságot nyakába véve kibérel. Terve a következõ: õszre kifizeti az adósságát, és tetemes hasznot bezsebelve lerakja családja és személye boldogulásának alapjait... Milyen is egy nyár a Balatonnál Anno...

Zimmer Feri
Apám beájulna
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=59915&i_city_id=3372&i_c ...

Szarka (Gáspár Kata) és Barbi (Csősz Boglárka), a két 17 éves cserfes lány izgalomra és szerelemre vágyva nekivág Európának, abban a reményben, hogy ezen a nyáron végre meglelik boldogságukat. A vakáció azonban balszerencsésen indul, még az út elején elvesztik minden pénzüket. Persze egyikük sem akar hazutazni, sem a papának telefonálni, ezért hajmeresztő kalandokba keverednek, hogy némi pénzhez jussanak. Ahogy telik a nyár, egyre több a közös élmény, és egyre több a közösen elhasznált fiú is.

Apám beájulna
Na végre, itt a nyár!
http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=3177

Vígjáték / Családi, 2002 - magyar film. Rendező: Fonyó Gergely. A film alkotói a nagy hagyományokkal rendelkező magyar családi filmek sorát gyarapították ezzel az új ifjúsági sikerfilmmel, amelynek mozis sikere egy tévésorozatot is inspirált! A történet főszereplői napjaink Magyarországán élő gyerekek, akikre izgalmas, mulatságos és megható kalandok sora vár. Meg kell menteniük szüleik házasságát és nyugdíjas nagyszüleik vidéki kúriáját, azt a mesevilágot, ahol gyerekkoruk legboldogabb pillanatait élték át...

Na végre, itt a nyár!
Hirdetések
Oldal leírása
nyar.wyw.hu: Nyár katalógus - nyaralás, utazás, nyári munka, vakáció, szünidő, strandolás. A nyár és hónapjai, nyári ünnepek, programok, rendezvények, sport, ételek, receptek, versek a nyárról.
Gyűjteményünkben 202 válogatott nyár témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 202 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 13703